Laboratuvar Uygulamaları
Laboratuvar güvenliği ve kuralları
Laboratuvar güvenliği onay formu
Asitlik tayini
Özgül ağırlık tayini
Sütte yağ tayini
Protein tayini
İndirgen şeker tayini
Konservelerde Fiziksel Analizler
Haşlama Yeterlilik Testi
Yağlarda peroksit tayini
Tuz Tayini
(Fenol-Sülfürik asit yöntemi ile) Toplam karbonhidrat miktarı tayini
Formol Sayısı
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 28.08.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı